изображение Riem Build Портфолио

За нас

Защо нас

Защото ние сме
Creative Studio РИЕМ БИЛД

Защото сме свежата идея, заредена с енергията на мотивирани и креативни творци, творящи със страст за класата и стила на клиента.
Дългогодишният ни опит – вече над 10 години, в проектирането и изпълнението на нестандартни интериорни решения ни дава самочувствието, че сме способни да създадем, подчертаем и изработим уникален и запомнящ се подпис в интериора – осветителни тела, декоративни стени и решетки, дизайнерски мебели или декорации и аксесоари.
Създали сме и изработили уникални интериори за ресторанти, барове и клубове, хотели и ваканционни селища, административни и жилищни сгради, търговски площи и частни домове.
За нас всеки проект е единствен и уникален и това е причината да произвеждаме свежи идеи със специално внимание и индивидуален подход за всеки клиент.
В проектите си и в тяхната изработка внасяме нова интерпретация на стремежа към лукс и оригиналност, с щедрост към красотата и комфорта. Проектите ни – било то на дизайнерски осветителни тела, нестандартни мебели или футуристични стени и декоративни решетки, повече от всякога отразяват идеята за абсолютен комфорт.
Сериозен и успешен е опитът и дейността ни в проектирането и изграждането на цялостна рекламна реализация – от визитките и флаерите, през вътрешната и интериорна реклама – щандове, осветление, светещи пана и визуализация, до цялостна външна реклама – тотеми, билборди и рекламни конструкции, надуваеми форми и знамена, светеща реклама и обемни букви.
Осигуряваме широка гама от услуги, които да придадат индивидуалност и стил на Вашата реклама.
Перфектната линия на детайла и неограничената творческа свобода са инструментите, с които изграждаме и реализираме проектите си.
Стремим се и държим на дългосрочното партньорство с клиентите ни, което поддържаме и чрез безкомпромисно качество на изпълнението.
 ЕКИП:
Всяка идея си има двигател. Идеята за нас идва от Николай Николов – артистичен дизайнер, визионер и мечтател, който може да придаде форма на абстрактното.
Двигателят сме ние – малка група млади, креативни и енергични хора. Имаме страстта и възможността да творим и създаваме за Вас.
Творим и работим с убеждението, че всяка една добре свършена работа  помага на обществото. Ако всички ние си вършим по-добре работата и светът ще бъде по-добър.
В изпълнението на нашите, дори и най-екстравагантни и нестандартни проекти роля има сертифицирана професионална многофункционална техника за чертане, рязане / фрезоване на голям диапазон материали.
Ние, Creative Studio RIEM BUILD, Благодарим за доверието Ви!
 

Меню